PERÍODE REALITZACIÓ DE L'ACTIVITAT

19 de October de 2024    
Todo el día

Reserves

Reservar ahora

Area

Gratuïta.
Dia: dissabte 19 d’octubre.
Horari: de 10:30h a 13 h
Edat de participants: a partir de 18 anys.
Places a cobrir: 16.
Esta proposta forma part del projecte expositiu de Moisés Moon, seleccionat en TrasLaPared, convocatòria de dinamització cultural de la delegació de Joventut de Torrent, que compta amb projectes de joves artistes que inclouen a la ciutadania en un procés de creació participatiu. L’exposició que es pot visitar del 25 d’octubre al 16 de novembre a la sala d’exposicions de l’Espai.
En este taller aprendràs a com compondre fotografies mostrant la teua mirada més creativa. Moisés ens ensenyarà diferents normes compositives, i com aplicar-les en les teues creacions artístiques. D’esta manera aconseguiràs crear un estil únic i transmetent l’expressió que vols comunicar amb les teues fotografies.
Es dividirà en dos parts:
Taller teòric al CIJ Torrent. De 10 a 12.30 hores.
Taller pràctic al Parc Central de Torrent. De 17.45 a 19.30 hores.
Tots els coneixements adquirits en la part teòrica, es podran aplicar després en la pràctica en la segona part de la sessió, en la qual a més es comptarà amb models en la composició en retrats.
Entre les fotografies que es prenguen eixe dia, una selecció podran formar part que forma part de l’exposició “Con tu mirada” de Moisés Moon.

Reserves

Preinscripción

Gratuïta. Dia: dissabte 19 d'octubre. Horari: de 10:30h a 13 h Edat de participants: a partir de 18 anys. Places a cobrir: 16. Esta proposta forma part del projecte expositiu de Moisés Moon, seleccionat en TrasLaPared, convocatòria de dinamització cultural de la delegació de Joventut de Torrent, que compta amb projectes de joves artistes que inclouen a la ciutadania en un procés de creació participatiu. L'exposició que es pot visitar del 25 d'octubre al 16 de novembre a la sala d'exposicions de l'Espai. En este taller aprendràs a com compondre fotografies mostrant la teua mirada més creativa. Moisés ens ensenyarà diferents normes compositives, i com aplicar-les en les teues creacions artístiques. D'esta manera aconseguiràs crear un estil únic i transmetent l'expressió que vols comunicar amb les teues fotografies. Es dividirà en dos parts: Taller teòric al CIJ Torrent. De 10 a 12.30 hores. Taller pràctic al Parc Central de Torrent. De 17.45 a 19.30 hores. Tots els coneixements adquirits en la part teòrica, es podran aplicar després en la pràctica en la segona part de la sessió, en la qual a més es comptarà amb models en la composició en retrats. Entre les fotografies que es prenguen eixe dia, una selecció podran formar part que forma part de l'exposició "Con tu mirada" de Moisés Moon.

Formulario de registro

Torrent
Otros