PERÍODE REALITZACIÓ DE L'ACTIVITAT

23 de December de 2024 - 3 de January de 2025    
10:00 - 13:00

Reserves

Inscripció tancada

Area

Els últims matins de 2024 i primers de 2025 pots participar en alguna de les activitats gratuïtes que el CIJ ha organitzat per a joves amb edats entre els 12 i els 17 anys.

Les activitats van dirigides a joves amb data de naixement entre els anys 2012 i 2007 (tots dos anys inclosos), preferentment amb empadronament a Torrent, o en cas de separació/divorci empadronament de mare/pare.

Si sol·licites participar en més d’un taller, no oblides indicar l´ orde de preferència. Inicialment s’adjudicarà plaça en un únic taller a cada persona però en el cas de poder adjudicar plaça en més d’una activitat per quedar places abans de l’inici, així es farà.

TALLER DE MAQUILLATGE 3D I EFECTES ESPECIALS– 23 de desembre de 10.00 h a 13.00 h.

Converteix-te en la sensació de qualsevol festa amb esta activitat en la qual aprendre tècniques utilitzades al cinema per a caracteritzar personatges. Juga amb la percepció visual, creant al·lucinants il·lusions òptiques, ferides, esgarrapades i altres efectes.

TALLER DE CINEMA– 26 i 27 de desembre de 10.00 a 13.00 h.

Si t’agrada el cinema, no pots perdre’t l’oportunitat de participar en este taller de dos dies realitzat per una productora audiovisual valenciana que et permetrà acostar-te d’una manera pràctica i divertida al procés producció en este cas d’un curtmetratge (preparació del rodatge, gravació, postproducció…).

TALLER TECNOLÒGIC. Realitat virtual i robòtica- 30 de desembre de 10.00 h a 13.00 h.

Dividirem el matí en dos blocs temàtics. Durant la primera part treballarem amb Cospaces una plataforma que et permetrà introduir-te en el metavers i farem pràctiques en l’àmbit de l’animació 3D i finalitzarem el matí amb programació i robòtica.

TALLER DE CREACIÓ DE FANZINE– 2 de gener de 10.00 h a 13.00 h.

Què és un fanzine? Una revista temàtica que autoproduiràs tu. En este taller, crearem un fanzine nadalenc, mesclant històries i dibuixos utilitzant paper, llapis i retoladors (no oblides el teu estoig). Practicarem tècniques d’il·lustració i narrativa visual, per a crear personatges i desenvolupar una història curta d’inspiració nadalenca. El resultat serà un fanzine original que podran compartir. No és necessari saber dibuixar per a participar en este taller.

MATI DE JOCS DE TAULA– 3 de gener de 10.00 h a 13.00 h.

Passa un divertit matí de jocs de taula de rol i estratègia amb ‘L’illa prohibida’, ‘Els homes llop de Castronegro’. ‘Carcassone’, ‘Exist, la mansió sinistra’ o ‘Munchkin’. Perquè el desenrotllament dels jocs siga el més fluid possible, esta activitat comptarà amb dinamitzadors i dinamitzadores, que són experts en cadascun d’estos jocs de taula. No fa falta que tingues experiència en este tipus de jocs només ganes d’aprendre i passar-ho bé.

Reserves

Las reservas están cerradas para este evento.